• andet banner

Hvad er funktionerne og anvendelsesscenarierne for industrielle energilagringssystemer?

Industrielle energilagringssystemerer systemer, der er i stand til at lagre elektrisk energi og frigive den, når det er nødvendigt, og bruges til at styre og optimere energi i industri-, erhvervs- og boligmiljøer.Det består normalt af en batteripakke, et kontrolsystem, et termisk styringssystem, et overvågningssystem osv., og er i stand til at lagre og frigive store mængder elektrisk energi for at imødekomme behovene i visse applikationer.

Industrielle energilagringssystemer kan anvendes i en række forskellige scenarier, herunder, men ikke begrænset til, følgende aspekter:

Balancering af strømnettet: I tider med spidsbelastningsbehov kan energilagringssystemer frigive lagret strøm for at balancere strømsystemet.

Ny energioptimering: Ved at lagre elektricitet fra nye energikilder som solenergi og vindkraft kan den bruges til strømbelastningsbehov eller strømreserve.

Energilagringsenergiproduktion: Når strømbehovet er lavt, lagres strøm gennem energilagringssystemet for at forberede generering af generatorsættet.

Nød backup strømforsyning: I tilfælde af pludselig strømafbrydelse kan energilagringssystemet bruges som backup strømforsyning til at levere nødstrøm til relateret udstyr.

Vedligehold RCO: Oprethold fjerntilstandsdrift.

Industrielle energilagringssystemer hjælper med at optimere strømsystemer og forbedre nettets pålidelighed og bæredygtighed.På grund af dets høje ydeevne og pålidelighed er det ved at blive en nøglekomponent i et stigende antal industrielle, kommercielle og boligapplikationer.


Indlægstid: 18. september 2023