Складирање на соларна енергија

За нас

Краток опис:

Основана во 2012 година, Xinya Wisdom New Energy Co., Ltd. е производител на производи за складирање на микро-енергија од големи размери кој интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги.

Производите за складирање енергија стануваат сè попопуларни ширум светот, го окупиравме најголемиот дел од домашниот пазар, а сега се фокусираме на глобалниот пазар и постигнавме добри резултати.

Нашата компанија се придржува до духот на претпријатието за „земајќи ја науката и технологијата како водич, иновациите за развој, квалитетот за опстанок и чесноста за клиентите“ и ја имплементира деловната филозофија „ориентирани кон луѓето, технолошките иновации и клиентите на прво место“. добредојде да соработувате со нас.

  • изложба 01
  • 69928e07

ТОПЛА ПРОДАЖБА

Краток опис:

*Дизајнот на градежни блокови може да се користи во комбинација, генерира повеќе достапна енергија, со помалку жици, инсталација и друга работа, што е погодно за корисниците да работат.

*Со поделен дизајн на градежни блокови и дизајн на бравата, капацитетот се зголемува со порамнети и наредени батерии, кои вообичаено може да се користат со приклучување на горните и долните приклучоци.

* Практично поврзување, бесплатна и флексибилна колокација.

* MPPT
Вградениот MPPT (Maximum Power Point Tracking) може да го детектира напонот за производство на енергија на соларниот панел во реално време и да ја следи највисоката вредност на напонот и струјата (VI), така што системот може да ја полни батеријата со максимална излезна енергија .

батерија
  • byd_logo
  • dr_logo
  • ЛОГОТО КАТЛ