Ruajtja e Energjisë Diellore

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

E themeluar në vitin 2012, Xinya Wisdom New Energy Co., Ltd. është një prodhues i produkteve të ruajtjes së mikroenergjisë në shkallë të gjerë që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.

Produktet e ruajtjes së energjisë po bëhen gjithnjë e më të njohura në mbarë botën, ne kemi zënë pjesën më të madhe të tregut vendas dhe tani fokusohemi në tregun global dhe kemi arritur rezultate të mira.

Kompania jonë i përmbahet frymës së sipërmarrjes të "marrjes së shkencës dhe teknologjisë si udhërrëfyes, inovacionit për zhvillim, cilësisë për mbijetesë dhe ndershmërisë për klientët", dhe zbaton filozofinë e biznesit "të orientuar drejt njerëzve, inovacionit teknologjik dhe klientit në radhë të parë". mirëpritur të bashkëpunoni me ne.

  • ekspozita 01
  • 69928e07

SHITJE Nxehte

Përshkrim i shkurtër:

*Dizajni i blloqeve të ndërtimit mund të përdoret në kombinim, gjeneron më shumë energji të disponueshme, me më pak instalime elektrike, instalime dhe punë të tjera, të cilat janë të përshtatshme për përdoruesit për të operuar.

*Me dizajnin e blloqeve të ndërtimit të ndarë dhe dizajnin e shtrëngimit, kapaciteti rritet nga bateritë e rreshtuara dhe të grumbulluara, të cilat mund të përdoren normalisht duke bashkuar prizat e sipërme dhe të poshtme.

*Lidhje e përshtatshme, bashkëvendosje falas dhe fleksibël.

*MPPT
MPPT i integruar (Ndjekja maksimale e pikës së energjisë) mund të zbulojë tensionin e gjenerimit të energjisë së panelit diellor në kohë reale dhe të gjurmojë tensionin dhe vlerën më të lartë aktuale (VI), në mënyrë që sistemi të mund të karikojë baterinë me fuqinë maksimale të prodhimit. .

bateri
  • byd_logo
  • dr_logo
  • LOGO CATL